U mag van ons verwachten dat uw tuin vakbekwaam wordt aangelegd. Hiervoor hebben wij de meeste gereedschappen zelf in huis, grotere machines worden ingehuurd. Ons streven is om zo verantwoord mogelijk te werken. Het werk in de tuin is vaak lichamelijk zwaar, daarom proberen wij alles dat met machines kan worden uitgevoerd ook machinaal te doen. Dit werkt niet alleen prettiger, maar scheelt ook vaak in de kosten. Een machine is welleswaar iets duurder, maar de klus is vaak sneller geklaard.

Materialen worden door onze leverancier op een plaats in de buurt van uw tuin geleverd, hierbij overleggen wij graag met u waar dit het beste kan en geven u ruim de tijd dit indien nodig met uw buren te communiceren zodat zij weten dat er gewerkt wordt of dat er bijvoorbeeld een parkeerplaats gebruikt wordt.

Indien uw tuin niet over een achterom beschikt, dan bieden wij de mogelijkheid om de materialen met een hijskraan over het huis te hijsen. Dit scheelt een hoop rommel in huis. U zult versteld staan hoeveel werk er gedaan kan worden in één dag met de hijskraan. Indien gewenst bieden wij deze dienst altijd in een aparte post aan in de offerte.

Bij het aanleggen van een tuin houden we behalve met uw wensen ook rekening met de "inrichting" van de tuin, zoals het huis, een terras, erfafscheiding en de omgeving. Op basis hiervan geven wij u een beplantingsadvies. Uiteraard kunt u de beplanting volledig zelf uitzoeken. Ook kunnen we samen met u een sortiment uitzoeken. Op basis van onze vakkennis kunnen wij u goed adviseren.